Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 3-2023 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2023)
Кинеске и америчке вишекратне свемирске летелице; Да ли се Кина креће ка FOBS мисијама; Турски носач дронова; Русија користи нови напредни против-оклопни пројектил у Украјини.