Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 2-2023 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2023)
Руски Mig-31 Foxhound са ракетом Vympel R-37M; Футуристичка минобацачка купола; Русија употребљава вођене бомбе у Украјини