70 godina „Vojnotehničkog glasnika” - Gaćeša, Nebojša (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2022)
Uvodnik predstavlja osvrt na jubilej koji naučni časopis „Vojnotehnički glasnik” obeležava u 2022. godini – sedamdeset godina redovnog i neprekidnog izlaženja. Tim povodom Redakcija se zahvaljuje ustanovama i licima koja su doprinela napretku časopisa u proteklom periodu.