Studija o integralnim transformacijama generalizovane funkcije Lomela i Rajta - Khan, Mohammad Saeed; Haq, Sirazul; Khan, Moharram Ali; Fabiano, Nicola (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2022)
Uvod/cilj: Cilj ovog rada jeste uspostavljanje integralnih transformacija generalizovane funkcije Lomela i Rajta. Metode: Integralne transformacije izražene su pomoću Rajtove hipergeometrijske funkcije. Rezultati: Dobijeni su integrali koji uključuju trigonometrijske, generalizovane Beselove i Struveove funkcije. Zaključak: Kao posledice ove metode dobijaju se razne zanimljive transformacije.