Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 2-2022 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2022)
Ruska vojska dobija prve modernizovane samohodne haubice 203mm 2S7M Malka, Američki sistem Javelin protiv ruskih tenkova, Ruski bespilotni presretač, Razvoj radara u cilju praćenja hipersoničnih pretnji.