Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 3/2014 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
Nove podmornice za Azijsko-pacifički region Formula za uspeh – novi algoritam KdV Indija ali i van granica Indije – BrahMos supersonična raketa Produženje životnog veka i modernizacija tenkova