Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 2/2014 - Ostojić, Nikola M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
Naoružani motocikli kao relikt istorije, ili... Laserski nišan sa 850 nanometarskom talasnom dužinom Majkrosoft „kinekt” stražari na korejskoj granici Pametna puška Izraelske oružane snage kupuju letelicu „osprej"