Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 2/2014 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2014)
Potreba za brzinom Prvo za Evropu Tajna nova nevidljiva bespilotna letelica Satelitski snimci pokazuju "supertop" u kineskoj pustinji Iran je porinuo novu klasu podmornica Pakistan uvodi prvu "domaću" bespilotnu letelicu Indija konačno uvodi u naoružanje bivši ruski nosač aviona Kina uvodi novo jurišno vozilo sa topom 105 mm Kina otkriva nove detalje u vezi protivbrodske rakete CM-400AKG