(untitled) (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2022)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, saglasno Pravilniku o kategorizaciji i rangiranju naučnih časopisa („Službeni glasnik RS”, broj 159/20), utvrdilo je dana 23. 12. 2021. godine kategorizaciju „Vojnotehničkog glasnika” za 2021. godinu.