Harmonični niz sa polilogaritamskim funkcijama - Stojiljković, Vuk; Fabiano, Nicola; Šešum Čavić, Vesna (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2022)
Uvod/cilj: Ustanovljene su neke sume polilogaritamske funkcije povezane sa harmonijskim brojevima. Metode: Pristup se zasniva na korišćenju metoda sumiranja. Rezultati: Generalizovani su rezultati niza zeta - funkcija povezanih sa harmonijskim brojevima. Zaključak: Dobijeni su različiti zanimljivi nizovi kao posledica generalizacije.