Odgovor na kritički osvrt Davida D. Pokrajca na članak “Monitoring COVID-19 is like instrument flying” - Kočović, Petar (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2021)
Odgovor na kritički osvrt Davida D. Pokrajca na članak “Monitoring COVID-19 is like instrument flying”.