Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 3-2021 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2021)
Nova verzija švedskog gripena, Zaokružena modernizacija ruskog tenka T-90M