Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 1/2014 - Ostojić, Nikola M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Izraelska bespilotna transportna vazdušna mula Senzorski monitoring kopnenog prostora Satelit–teleskop MOIRE, orbitalno oruđe „kosmičke kupole” Automat iz Tule za ljude-žabe Hekler i Koh HK XM25, pametni lanser granata