Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 1/2014 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Star ali modernizovan Iz prodavnice na liniju fronta Oklopna štednja Poljski PL-01 koncept borbeno vozilo Rusija planira formiranje 40 novih brigada do 2020 godine Japan razvija radar dugog dometa za otkrivanje stelt letelica Turska odabrala kineski raketni sistem zemlja vazduh HQ-9 za program T-Loramids