Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 2-2021 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2021)
Razmišljanja o budućim ruskim oklopnim konceptima Novi izraelski pasivni radar Laserski ubica dronova Oči u vazduhu: upotreba ruske BPL Orlan-10 Nova „pametna“ tkanina za vojnike Ruska vojska dobija amfibijski tenk