(untitled) (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2021)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije objavilo kategorizaciju „Vojnotehničkog glasnika” za 2020. godinu. Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, saglasno odluci iz člana 27. stav 1. tačka 4), a po pribavljenom mišljenju iz člana 25. stav 1. tačka 5) Zakona o naučnoistraživačkoj delatnosti („Službeni glasnik RS” br. 110/05, 50/06-ispr. i 18/10), utvrdilo je dana 18. 12. 2020. godine kategorizaciju „Vojnotehničkog glasnika” za 2020. godinu.