Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 4/2013 - Ostojić, Nikola M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Ruski egzoskelet „Egzoatlet” Armiji SAD ponuđen samohodni robot - mitraljez Novine u urbanom ratovanju Harisovi „oklopljeni tableti” „Prizma” i američki koncept sajber ratovanja