Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 4/2013 - Vučković, Dragan M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Rusija promoviše sistem za zabranu pristupa Bespilotna kopnena vozila Program Suhoj T-50 i dalje u radu Rusko ratno vazduhoplovstvo dobija modernizovani A-50U AEW&C Mreža za svemirski nadzor i praćenje Toplotni trend Nova tehnologija komunikacije između letelica Sirijski kapaciteti za odbranu