Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 3/2013 - Vučković, Dragan M (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Zašto se gasi program Global Hawk Block 40; Turska traži dopunu za petu generaciju lovaca, za JSF; Northrop se bori za svoj Global Hawk dok Tritonpoleće; Su-35 u centru pažnje u Parizu; Stani i izbaci; Brži udaracčekićem; Navođenje u terminalnoj fazi; Rusija radi na šinskim interkontinentalnim balističkim raketama; Nastavlja se kupovina ruskog oružja.