Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 3/2013 - Tišma, Mladen R. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Lasta ponovo leti; Objavljeni novi taktičko-tehnički podaci za MiG-29M/M2; Saab razvija palubni Sea Gripen i opciono bespilotni Gripen OP; Čengdu prikazao model dvosede verzije aviona FC-1; Prikazan transportni avion C296W; Američka Kopnena vojska izabrala Bell V-280 Valor za svoj JMR-TD program