(untitled) (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2020)
Dodeljena priznanja najboljim recenzentima za 2020 Srpski citatni indeks završio je vrednovanje recenzenata za 2020. godinu. Svečana dodela nagrade i priznanja najboljim recenzentima održana je u prostorijama CEON-a u Beogradu, u petak, 25. septembra.