Savremeno naoružanje i vojna oprema za broj 4-2020 - Jevtić, Miloš M. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2020)
U tekstu se opisuju detalji konstrukcije platforme „Corner Shot”, te se njihovom analizom uobličavaju mane i prednosti sistema.