Modern weapons and military equipment for issue 2/2013 - Tišma, Mladen R. (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Pripreme za opitovanje opsežnih modifikacija strategijskih bombardera B-1B,Uspešna provera integracije avio-bombe GBU-53/B na jurišnik F-35.