Modern weapons and military equipment for issue 2/2013 - Vučković, Dragan M (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Zašto se gasi program Global Hawk Block 40,Veoma brze letelice sa vertikalnim poletanjem i sletanjem,Iran otkriva nove protivvazduhoplovne sisteme,Kineski transportni avion Y-20 na svom prvom letu,Kompanija Rheinmetall izvršila je uspešnu probu visokoenergetskog lasera,Novi dizajn za indijski napredni srednji borbeni avion,Odobrena proizvodnja serije novog E-2D Hawkeye,Probni let kineskog mornaričkog lovca dvoseda J-15,Ruski koreni u kineskom Z-10,Satcom na izraelskim F 15.