Modern weapons and military equipment for issue 2/2013 - Vučković, Dragan M (Vojnotehnički glasnik / Military Technical Courier, 2013)
Zašto se gasi program Global Hawk Block 40, Veoma brze letelice sa vertikalnim poletanjem i sletanjem, Iran otkriva nove protivvazduhoplovne sisteme, Kineski transportni avion Y-20 na svom prvom letu, Kompanija Rheinmetall izvršila je uspešnu probu visokoenergetskog lasera, Novi dizajn za indijski napredni srednji borbeni avion, Odobrena proizvodnja serije novog E-2D Hawkeye, Probni let kineskog mornaričkog lovca dvoseda J-15, Ruski koreni u kineskom Z-10, Satcom na izraelskim F 15.