Prevremeno otkazivanje funkcije jajnika: imunološki aspekti i terapijske strategije - Dragojević-Dikić, Svetlana; Vasiljević, Mladenko; Nikolić, Branka; Pažin, Vladimir Dragoljub; Tasić, Lidija; Jurišić, Aleksandar; Dikić, Srdjan; Perišić, Živko (Vojnosanitetski pregled, 2017)
za current topic nije potreban apstrakt