Lekarska greška kao razlog pravne odgovornosti lekara i zdravstvenih ustanova - Počuča, Milan B; Šarkić, Nebojša N; Mrvić-Petrović, Nataša V (Vojnosanitetski pregled, 2017)
Ključne reči: medicinske greške; lekar-bolesnik odnosi; zdravstvene ustanove; etika, medicinska; pravna nauka; zakonodavstvo