Biološki zagađivači u zatvorenom prostoru - Radaković, Sonja S.; Marjanović, Milan; Šurbatović, Maja; Vukčević, Gradimir; Jovaševic-Stojanović, Milena; Ristanović, Elizabeta (Vojnosanitetski pregled, 2014)
.
Keywords: air pollution||; ||vazduh; zagađenje; air pollution; indoor||; zagađenje u zatvorenom prostoru; humidity||; ||vlažnost; bacteria||; ||bakterije; fungi||; ||gljivice; protozoa||; ||protozoa