Faktori povezani sa sindromom sagorevanja kod lekara: komparativna analiza - Stojanović, Marko; Rančić, Nataša; Stojanović, Miodrag (Vojnosanitetski pregled, 2025)
(p
Keywords: sagorevanje na radu, sindrom; lekari; zdravstvena zaštita, primarna; srbija; specijalnosti, medicinske; ankete i upitnici; zdravstvene ustanove, tercijarne