Medicina u doba Hipokrata i posle Hipokrata: - - Lazarević, Tatjana; Kovačević, Zoran; Janićijević Petrović, Mirjana A.; Ljujić, Biljana; Glišić, Miloš; Janićijević, Katarina (Vojnosanitetski pregled, 2022)
-
Keywords: grčka; istorija, drevna; istorija medicine; lekari; lečenje.