Otkriće sekundarne strukture molekula DNK – 60-godišnjica - Brajušković, Goran N; Savić Pavićević, Dušanka; Romac, Stanka (Vojnosanitetski pregled, 2017)
Ključne reči: DNK; biologija, molekulska; genomika; istorija medicine; nobelova nagrada.