Cardiovascular effects of resveratrol - Gojković Bukarica, Ljiljana; Protić, Dragana; Kanjuh, Vladimir; Heinle, Helmut; Novaković, Radmila; Šćepanović, Radisav (Vojnosanitetski pregled, 2017)
Ključne reči:fitoterapija; stilbeni; rizik, procena; kardiovaskularne bolesti; ishrana.
Keywords: phytotherapy; stilbenes; risk assesment; cardiovascular diseases; diet