Proteinsko-energetski gubitak kod bolesnika na hroničnoj hemodijalizi – etiologija i dijagnostički kriterijumi - Rađen, Slavica Dragić; Ristić-Medić, Danijela; Terzić, Brankica; Đurović, Branka; Mijušković, Mirjana (Vojnosanitetski pregled, 2020)
Introduction
Keywords: bubreg, hronična insuficijencija; hemodijaliza; pothranjenost; ishrana, procena; nutritivni status; metabolizam; mišići, atrofija; rizik, procena.