ISPRAVKA - Tošić, Violeta (Turističko poslovanje, 2023)
Ispravka: The Influence of Gastronomic Offer and Services on the Branding of Hotel Divčibare / Uticaj gastronomske ponude i usluga na brendiranje hotela Divčibare (30/2022, str. 13–22, DOI:10.5937/turpos0-40569) Tehničkom greškom u radu pod naslovom The Influence of Gastronomic Offer and Services on the Branding of Hotel Divčibare / Uticaj gastronomske ponude i usluga na brendiranje hotela Divčibare (30/2022, str. 13–22, DOI:10.5937/turpos0-40569) došlo je do izostavljanja imena dva autora. Autori koji su navedeni su: Miloš Zrnić, Phd candidate Akademija strukovnih studija, Odsek Visoka hotelijerska škola. Beograd; Tamara Gajić, Phd Geografski institut „Jovan Cvijić“, Beograd. Južno-uralski državni univerzitet, Institut za sport, turizam i usluge. Čeljabinsk. Rusija. Fakultet za hotelijerstvo i menadžment, Univerzitet u Kragujevcu; Dragan Vukolić, Phd candidate Univerzitet u Kragujevcu, Fakultet za hotelijerstvo i turizam, Kragujevac. Fakultet za turizam i hotelski menadžment, Univerzitet za poslovne studije, Banja Luka. Bosna i Hercegovina. Lista autora ispravlja se na: Tamara Vujić, Phd candidate, Univerzitet u Kragujevcu, Fakultet za hotelijerstvo i turizam, Kragujevac. Fakultet za turizam i hotelski menadžment. Milan Vujić, Phd, Akademija strukovnih studija, Odsek Visoka hotelijerska škola. Beograd. Miloš Zrnić, Phd candidate, Akademija strukovnih studija, Odsek Visoka hotelijerska škola. Beograd.Tamara Gajić, Phd Geografski institut „Jovan Cvijić“, Beograd. Južno-uralski državni univerzitet, Institut za sport, turizam i usluge. Čeljabinsk. Rusija. Fakultet za hotelijerstvo i menadžment,Univerzitet u Kragujevcu. Dragan Vukolić, Phd candidate Univerzitet u Kragujevcu, Fakultet za hotelijerstvo i turizam, Kragujevac. Fakultet za turizam i hotelski menadžment, Univerzitet za poslovne studije, Banja Luka. Bosna i Hercegovina. Koristimo priliku da se izvinimo čitaocima zbog nastale greške.