ДА ЛИ СУ КОНЗЕРВАТИВИЗАМ И КАПИТАЛИЗАМ У ПРИЈАТЕЉСКОМ ОДНОСУ? Dušan Dostanić and Aleksandar Novaković, eds. 2022. Conservatism and Capitalism. An Unease Dialogue?. Belgrade: Institute for Political Studies, 135 p. - Ćurčić, Petar (Srpska politička misao, 2024)
Reč je o prikazu knjige Dušan Dostanić and Aleksandar Novaković, eds. 2022. Conservatism and Capitalism. An Unease Dialogue?. Belgrade: Institute for Political Studies, 135 p.
Keywords: konzervativizam; kapitalizam; nova normalnost; neosindikalizam; libertatijanzam