Prikaz knjige: „KAZNI, ZATVORI, ZAPOSLI“ - Petrović, Vera P (Specijalna edukacija i rehabilitacija, 2018)
Prikaz knjige: „KAZNI, ZATVORI, ZAPOSLI“ Izdavač: Univerzitet u Beogradu – Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju – Izdavački centar fakulteta – ICF Autor: doc. dr Goran Jovanić Mesto i godina izdanja: Beograd, 2017. Br. strana: 121