Prof. dr Mile Vuković: Poremećaji komunikacije kod traumatskih oštećenja mozga Izdavač: Univerzitet u Beogradu - Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju - Pavlović, Dragan (Specijalna edukacija i rehabilitacija, 2013)
Nedavno je u izdanju Univerziteta u Beogradu - Fakulteta za specijalnu edukciju i rehabilitaciju izašla monografija „Poremećaji komunikacije kod traumatskih oštećenja mozga“ autora dr Mileta Vukovića, redovnog profesora Univerziteta u Beogradu - Fakulteta za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju. Knjiga je napisana na 342 strane.