Uvodnik - Šuvaković, Uroš V. (Sociološki pregled, 2017)
U prilogu se ukazuje na pravce uređivačke politike časopisa Sociološki pregled u periodu mandata Redakcije izabrane u junu 2017. godine.
Keywords: Editorial||; ||Uvodnik