Espreso u kafani i druge dileme - Bukvić, Dimitrije (Sociološki pregled, 2017)
Prikaz knjige Dragoljuba B. Đorđevića: "Kultura kafane u ogledalu štampe: prilozi sociološkoj kafanologiji". Beograd: Službeni glasnik, 2016, 124 str.