Grupni portret „medijskih ratnih zločinaca” - Reljić, Slobodan (Sociološki pregled, 2020)
Ovo je osvrt na knjigu Slobodana Vukovića koja daje 1) detaljan pregled primera kako su zapadni mediji izveštavali o ratu u SFR Jugoslaviji, i 2) donosi značajnu sintezu kojom se čitalac suočava s prirodom tog lokalnog sukoba s globalnim posledicama.