Pozdrav s Juga iz kabineta 227: Moro ilo je i dalje živo, „pa, izvolite, navrnite i poklonite se umetnicima”! - Trifunović, Vesna S. (Sociološki pregled, 2019)
Prikaz knjige: Dragoljub B. Đorđević, Pitao sam malog puža: moja sociološka priča o Šabanu Bajramoviću. Beograd, Službeni glasnik, 2018, 334 str.