Sociologija u džepu - Nedeljković, Radica M. (Sociološki pregled, 2018)
Dragoljub B. Đorđević, Džepna sociologija za početnike, 1. izdanje 2016. Novi Sad: Prometej, Niš, Univerzitet u Nišu – Mašinski fakultet, 2. izdanje 2017, Niš: Univerzitet u Nišu – Mašinski fakultet, 175 str.