Zahtev za usklađivanje propisa koji se odnose na bliže uređivanje uslova za obavljanje stručnih poslova u ustanovama socijalne zasštite i lecenciranje sa važećim Zakonom o socijalnoj zaštiti - Redakcija, Sociološki pregled (Sociološki pregled, 2018)
Zahtev za usklađivanje propisa koji se odnose na bliže uređivanje uslova za obavljanje stručnih poslova u ustanovama socijalne zasštite i lecenciranje sa važećim Zakonom o socijalnoj zaštiti