O ruralnosti - kratki osvrt na zbornik „Sociologija ruralnog razvoja“ - Hodžić, Alija (Sociološki pregled, 2017)
Tekst se, kao osvrt i prikaz, odnosi na pojam ruralnosti, nosivi pojam u zborniku radova „Sociologija ruralnog razvoja”. Ukazuje se na složenost i povijesnost, percepciju i politiku prema onoj društvenoj stvarnosti koja se njime pokriva, te važnost Zbornika za moguću politiku ruralnog i regionalnog razvoja.