Studija iz sociologije književnosti - Ćorluka, Bojan J (Sociološki pregled, 2017)
Prikaz knjige Zorana Avramovića: Književnici i politika u srpskoj kulturi 1804−2014. Lepa duša i Janusovo lice politike. Novi Sad, Pravoslavna reč, 2016, 288 str.