Mogućnosti prevazilaženja pandemije COVID-19 – sociološka analiza - Kineva, Todorka (Sociološki pregled, 2021)
Antikrizne mere vlade predstavljene su kao mogućnost regulisanja i upravljanja bugarskom ekonomijom i društvom tokom krize Covid-19. Efekti sprovođenja ovih mera radi pomoći i podrške bugarskim poslodavcima i nezaposlenim licima u reagovanju na krizu dati su na osnovu empirijskih metoda.