Odgovor Ministarstva za rad, zaposljavanje, boračku i socijalnu zaštitu na pismo SSD - Redakcija, Sociološki pregled (Sociološki pregled, 2018)
Odgovor Ministarstva za rad, zaposljavanje, boračku i socijalnu zaštitu na pismo SSD