КУЛТУРНИ ИДЕНТИТЕТ МЛАДИХ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ И ЊЕГОВЕ КОМПОНЕНТЕ - Milošević Šošo, Bilјana (Sociološki godišnjak, 2023)
Приказ рукописа монографије Културни изазови формирања идентитета младих у Републици Српској, аутора Бојана Ћорлукe и Мила Вукајловића.
Keywords: Културни идентитет монографија