CULTURAL IDENTITY OF THE YOUTH IN THE REPUBLIC OF SERBIA AND ITS COMPONENTS - Milošević Šošo, Bilјana (Sociološki godišnjak, 2023)
Приказ рукописа монографије Културни изазови формирања идентитета младих у Републици Српској, аутора Бојана Ћорлукe и Мила Вукајловића.