Malićević, S. (2024). Medicina sporta - odabrana poglavlja - Mazić, Sanja (Sport - nauka i praksa, 2025)
"Medicina sporta – odabrana poglavlja" prof. dr Seada Malićevića je sveobuhvatan vodič kroz raznovrsne aspekte široke oblasti kojom se bavi medicina sporta. Kroz šest tematskih celina detaljno se razmatraju ključne oblasti koje su od suštinskog značaja za sportiste, trenere i medicinske profesionalce koji se bave zaštitom i unapređenjem zdravlja sportista.